"Jagger ima najmanjši penis"

Foto: Žurnal24 Pevec Jagger je imel številne ljubice. (Foto: Flynet/JLP)
Ena od prvih manekenk, ki so grele posteljo Micku Jaggerju, Janice Dickinson, je razkrila, da ima pevec zelo majhen penis.
Oglej si celoten članek

Janice Dickinson, ki je članica žirije Ameriškega top modela, je v živo v radijski oddaji s Howardom Sternom spregovorila o svojih nekdanjih ljubimcih. Pohvalila je irskega igralca Liama Neesona, ki ima po njenih besedah največji penis, kar jih je kdaj videla.

Čisto nasprotje pa je po njenih besedah slavni roker Mick Jagger. "On ima najmanjši penis na svetu. Je zlobni mali Mick z majhnim penisom. Zelo je majhen," je povedala in dodala, da je bil kljub temu dober v postelji in bi se z njim rada znova dobivala.

Sicer jo je frontman skupine Rolling Stones pustil pred dvajsetimi leti, zvezo pa je prekinil kar prek telefona.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.