Jagger in J.Lo skupaj

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Če ste mislili, da lahko Micka Jaggerja in Jennifer Lopez zalotite skupaj le v postelji, se motite. Will.I.Am ju je namreč združil v pesmi Hard. Jagger se je tako še bolj oddaljil od skupine The Rolling Stones.
Oglej si celoten članek

Stonesi prihodnje leto praznujejo 50 let od prvega koncerta, a očitno Mick Jagger in Keith Richards še nista zakopala bojne sekire, ki jo je povzročila odkrita Richardsova izpoved v avtobiografiji Life, v kateri se je, sicer poleg številnih pohval, svojega pevca lotil tudi z nizkimi udarci, kot je ta, da je v zadnjih letih postal neznosen in celo, da ima majhen penis. Jagger je pred kratkim ustanovil skupino SuperHeavy z nekdanjim članom Eurythmics Daveom Stewartom, pevko Joss Stone, sinom legendarnega Jamajčana Damianom Marelyem in piscem filmske glasbe A.H. Rahmanom. Izdali so že prvi singel in tudi videospot za pesem Miracle Worker, ali se bodo odpravili na turnejo, pa je, kot pravi Jagger, stvar odziva poslušalcev in tega ne izključuje.

Jaggerja opevajo Aguilera, Ke$ha in Cher Lloyd

V komadu Hard, ki se bo pojavil na prihajajočem albumu Will.I.Ama Black Einstein in za katero naj bi v kratkem posneli tudi videospot, pa Jagger sodeluje z Jennifer Lopez, kjer ponavljajo stavek "you can go hard or you can go home", ki si ga lahko interpretirate na več načinov, zato ga tudi ne bomo skušali prevajati. Jagger se zadnje čase pojavlja vse drugje, kot v rocku, postal pa je tudi priljubljena tema trenutno največjega spletnega hita Moves Like Jagger (Giblje se kot Jagger), ki so ga zakrivili Maroon 5 in Christina Aguilera. Če že to ni dovolj, se mu je s hitom Swagger Jagger poklonila tudi Cher Lloyd, še pred njo pa ga je v pesmi Tik Tok opevala tudi Ke$ha.

Med tem pa 50 obletnica največjega rock benda na svetu še vedno visi v zraku. Brez frontmana pač ne bo šlo ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.