Jagger: "Težko je bilo"

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Mick Jagger je prvič po smrti dekleta marca letos spregovoril o težkih časih.
Oglej si celoten članek

Mick Jagger se je s tragično izgubo spopadel tako, da se je vrgl v delo. V okviru intervjuja za oddajo Today Show se je v nekaj besedah dotaknil smrti L'Wren Scott. "V redu sem. Bilo je težko, veste, zelo težko leto," je povedal in dodal, da je imel veliko podpore s strani prijateljev in družine. "Vrnil sem se tako, da sem nadaljeval turnejo s Stonsi po Evropi in tako, da sem delal druge stvari, vključno s tem odličnim filmom," je dejal Jagger. Jagger je namreč producent filma o Jamesu Brownu, ki prihaja na filmska platna 1. avgusta. 

L'Wren Scott je 17. marca, stara 49 let, storila samomor v svojem stanovanju v New Yorku. Jagger je bil s Stonsi takrat na turneju v Avstraliji. Skupina je odpovedala nekaj naslednjih nastopov, Jagger pa se je vrnil v ZDA. Kot kaže pa pevec ni dolgo žaloval, saj so ga junija ujeli v objemu 27-letne baletne plesalke Melanie Harmick

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.