Jake bo legel v posteljo z Jessico

Foto: Žurnal24 Jake in Jessica bosta kemijo med sabo preizkušala v satiri Nailed.
Jake Gyllenhaal in Jessica Biel bosta zaigrala v politični satiri Nailed, ki jo je napisala hčerka Ala Gora, Kristin Gore.
Oglej si celoten članek
Bielova bo upodobila Sammy Joyce, socialno zavrto receptorko iz majhnega mesta, ki ji nerodni delavec med sproščanjem divjih seksualnih nagonov po nesreči izstreli žebelj v glavo. Dekle, ki je brez zdravstvenega zavarovanja, se odpravi v Washington bojevat se za pravice bizarno poškodovanih. Tam spozna pokvarjenega kongresnika (Gyllenhaal), ki zlorabi Sammyjin spolni nagon in se okoristi z njeno družbeno-zavedno bitko, medtem ko ona začne svojo lastno politično kariero.

Nabito polni urniki
Predprodukcija naj bi se začela čez dva tedna, projektu pa se uradno ni zavezal še nobeden od obeh zvezdnikov, saj imata polno zasedene urnike. Gyllenhaal bo tako zaigral v najnovejšem filmu Douga Limana, postavljenem v vesolje, in v Bratih, ameriški predelavi danske uspešnice, kjer mu bo družbo delal Tobey Maguire. Bielova pa bo zaigrala v lastni produkciji, kriminalnem trilerju Die a Little.

Scenaristični prvenec Gorove za velika platna bo režiral David O. Russell, ki mu politika nikakor ni tuja. V 80. letih je namreč začel kot politični aktivist, preden je režiral preroško dramo o zalivski vojni Trije kralji. Spomladi naj bi adaptiral in režiral tudi avtobiografski roman Sammy's Hill, ki ga je napisala Gorova.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.