Jake Gyllenhaal priča streljanju

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Ameriški igralec Jake Gyllenhaal je bil pred nekaj dnevi priča strelskemu obračunu dveh tolp, ki se je zgodil v Los Angelesu.
Oglej si celoten članek

Jake Gyllenhaal in igralec Michael Peña sta se policistom nedavno pridružila na vožnji skozi Los Angeles, med katero sta se pripravljala na prihajajoči vlogi v policijski drami End of Watch. Med vožnjo pa sta bila igralca priča strelskemu obračunu med dvema tolpama, pri čemer je bil nekdo lažje poškodovan. Neimenovanega moškega so ustrelili v ustnico in ramo, a zdravniki pravijo, da ni v življenjski nevarnosti.

Tridesetletni zvezdnik je bil zaradi vloge v omenjenem filmu sicer že večkrat v družbi policistov, ko so ti opravljali svoje delo, vendar je bil zdaj prvič priča streljanju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.