Jake in Taylor spet skupaj

Foto: Žurnal24 Taylor je bila močno prizadeta, ko jo je Jake zapustil. (Foto: Flynet)
Potem ko se je pred novim letom končala še romanca med Jakom Gyllenhaalom in Taylor Swift, so se zdaj pojavile govorice, da naj bi bila zvezdnika spet skupaj.
Oglej si celoten članek

Jake naj bi dvomesečno razmerje z devet let mlajšo country pevko Taylor Swift prekinil tik pred božičem. Kot razlog za razhod je navedel preveliko razliko v letih in pritisk medijev. Taylor je konec njune zveze tako prizadel, da nekaj dni ni imela želje po hrani.

 

Le mesec dni po razhodu pa so ju paparaci spet opazili skupaj, v restavraciji blizu Taylorinega doma. Priča je razkrila, da sta si bila zelo naklonjena, a kljub temu malo zadržana.

 

"Nista se držala za roke, toda videti sta bila zelo vesela. Sedela sta ob kaminu in se ves čas pogovarjala," je še povedal vir. Zvezdnika pa za zdaj še nista uradno potrdila, da sta res spet skupaj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.