Jake se je zagrel za Carey

Foto: Žurnal24 Jake in Carey naj bi bila par. (Foto: Reuters)
Eni se ločujejo, drugi na sveže zaljubljajo. Tako tudi Jake Gyllenhaal in Carey Mulligan.
Oglej si celoten članek

Jake Gyllenhaal si je po Kirsten Dunst, Reese Witherspoon in Taylor Swift našel novo svetlolaso lepotičko. Kot poročajo, naj bi se zagrel za britansko igralko Carey Mulligan, ki se je pred kratkim razšla z igralcem Shio LaBeoufom, s katerim je intimno prijateljevala eno leto.

Golobčka so ujeli v Nashvillu, kjer je Jake Britanko najprej peljal na koncert, nato pa na večerjo. Čeprav sta v hotel prišla in odšla ločeno, da bi pozornost odvrnila od svoje sveže ljubezni, jima ni uspelo prelisičiti mnogih očividcev, ki zatrjujejo, da se med parom iskri kot za stavo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.