Jambrekova doživela bombni napad

Foto: Osebni arhiv
Foto: Osebni arhiv
Špela Klara Jambrek se je v Bangkoku ustrašila za svoje življenje.
Oglej si celoten članek

Urednica in stilistka Špela Klara Jambrek se je med počitnicami v Bangkoku, kjer se je potikala v družbi fanta in prijateljev, znašla v nevarni situaciji.

"Izgredi se se ponovno začeli ravno, ko smo prileteli. Na začetku je bilo še vse videti relativno mirno, čeprav so zaprli vse večje ulice v bližini bolj znanih turističnih točk in nakupovalnih središč," je zaupala Jambrekova, ki jo je bombni napad prestrašil ravno med uživanjem na stolpnici, kjer so snemali filmsko uspešnico Prekrokana noč 2.

"Bilo je kar pretresljivo, saj mi tega nismo vajeni. Ko slišiš pok bombe, točno veš, da gre za bombo. Zvok je zelo močen in vse se zatrese. Bilo mi je zelo zoprno in takoj naslednji dan smo se umaknili na morje, saj so bile v naslednjih dneh tudi smrtne žrtve. V 14 dneh se je to, hvala bogu, umirilo in lahko sva se vrnila v Bangkok. V takih trenutkih se zaveš, da življenje ni samoumnevno. Ko gledaš nazaj, je to vsekakor zgodba, a zelo neprijetna, ko to dejansko doživiš," je še zaupala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • MK
    07:46 26. Marec 2014.

    ne bi blo nobene škode ljubica, veš....če se sama ne brigaš zase se tudi jaz ne bom zate

  • 07:36 26. Marec 2014.

    Počitnikuj doma, pa te ne bo treslo.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.