James Corden je imel med poroko princa Harryja težave

Foto: Profimedia
Malo je manjkalo, da bi uničil Harryjevo poroko.
Oglej si celoten članek

James Corden v svojem šovu The Late Late Show with James Corden poroke princa Harryja ni mogel prehvaliti. Bil je celo povabljen na večerno zabavo v Frogmore House, kjer je poskrbel za salve smeha, ko je organiziral spontano plesno tekmovanje med princem Charlesom, Williamom in Harryjem.

Malo manj pa je bilo za voditelja zabavno dogajanje v kapeli, saj ima alergije. "Najhujše je bilo to, da so bile povsod rože. /.../ V trenutku, ko je nadškof postavil pomembno vprašanje, ali kdo poroki nasprotuje, me je v nosu neznosno žgečkalo. Situacijo sem lahko rešil le s potlačenim kihom," je povedal Corden, ki se lahko le svoji sposobnosti nadzora nad refleksi zahvali, da se je izognil večji sramoti.

Magazin Zaradi Georgea in Charlotte morali spremeniti poročni načrt
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.