James Middleton dekletu strl srce

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
James Middleton, mlajši brat vojvodinje Catherine, je spet samski.
Oglej si celoten članek

28-letnik se je po več kot dveh letih razšel z osem let starejšo Donno Air. Razhod lepega para je mnoge šokiral, saj se je že dalj časa šušljalo o zaroki.

Zvezo je končal James, ker ni verjel v skupno prihodnost, pišejo mediji. Viri poročajo, da je Donno, voditeljico in manekenko ter mamico enega otroka, konec zelo prizadel in da je njeno "srce strto“. Mnogi namigujejo, da je za konec kriva družina Middleton. "Mislim, da je njegova družina ni nikoli sprejela,“ je še dejal vir.

Par konca zveze še ni potrdil, je pa Donna na družbenem omrežju objavila prav posebno sporočilo, ki daje slutiti, da govorice držijo: "Sprejmi, kar, je, izpusti, kar je bilo, in verjemi v to, kar bo."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.