James obljublja zabaven album

Foto: Žurnal24 (Foto: Flynet)
James Blunt obljublja zabaven tretji album.
Oglej si celoten članek

 

Pevec, ki je zaslovel s pesmijo You're Beautiful, bo svoj tretji album predvidoma izdal septembra prihodnje leto. Kot pravi Britanec, mu pri ustvarjanju pomagajo zelo sposobni glasbeniki. "Sodelujem z glasbeniki, ki niso slavni, a kljub temu briljantni. Nekaj pesmi sem že zaigral v živo in moram reči, da bo to zelo zabaven album."

Ali bo tako uspešen, kot je bilo njegovo debitantsko delo Back to Bedlam, bomo še videli. Prvi album je bil leta 2004 kar v 13 državah na prvem mestu, prodal pa se je v 8 milijonih kopij.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.