Jamie Foxx dobil svojo zvezdo

Foto: Žurnal24 Foxx je ponosen na svojo zvezdo.
Oskarjevec Jamie Foxx je dobil svojo zvezdo na pločniku slavnih v Hollywoodu. Ob tem se je zahvalil svoji babici, ki ga je vzgojila.
Oglej si celoten članek

Ameriški igralec Jamie Foxx si je na hollywoodskem pločniku slavnih prislužil svojo zvezdo. 39-letni oskarjevec se s to častjo lahko pohvali dva tedna pred prihodom svojega najnovejšega filma Kraljestvo, v katerem igra skupaj z Jennifer Garner in Chrisom Cooperjem. Njegov lik je član ameriške protiteroristične enote, ki lovi snovalca bombnih napadov v Savdski Arabiji.

Foxx se z družino veseli ob prejemu zvezde, ki je že 2347. na pločniku slavnih. © AFP

 
Foxx je kariero začel kot odrski komik. Leta 2005 je dobil oskarja za vlogo v filmu Ray, v katerem je upodobil slepega pevca soula in pianista Raya Charlesa . Ob tem je bil nominiran tudi za stransko vlogo v filmu Stranski učinki.

Igralec se je ob prejemu zvezde na slovesnosti v Hollywoodu zahvalil svoji stari materi, ki ga je vzgojila.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.