Jamie Foxx z očetom nima usmiljenja

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Oče oskarjevca Jamieja Foxxa je že večkrat poskušal popraviti odnos s sinom, a igralec ga še vedno ignorira.
Oglej si celoten članek

Pri vsem tem pa je najbolj žalostno to, da Foxxov oče umira.

"Jamieja smo v zadnjih letih že večkrat klicali in mu pustili več sto sporočil. Nikoli se nam ni oglasil nazaj. Njegov oče je zelo bolan, priklopljen je na kisikovo bombo. Želim si, da bi poklical. Stanje njegovega očeta je čedalje slabše, a Jamieja to ne gane,“ je izjavila zvezdnikova mačeha.

Kot je izdal neimenovani vir, se oče in sin nista pogovarjala vse od leta 2004, ko je Foxxu umrla babica, ki je sprti strani vseskozi spodbujala k ohranjanju stikov. "Ne bo ga poklical. S tem se mu maščuje, ker ga je kot otroka zapustil.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:50 20. Januar 2013.

    prav ima

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.