Jamie lulala pred gostilno?

Foto: Žurnal24 Ji je popustil mehur?
Igralka Jamie Pressly naj bi se sredi belega dne polulala pred neko gostilno.
Oglej si celoten članek
Jamie Pressly se mora braniti obtožb, da je v Los Angelesu sredi belega dne izzvala incident. V nedeljo so jo namreč ujeli, kako je čepela pred neko gostilno, pod njeno zadnjico pa je nastajala vedno večja luža.


Gostje lokala niso mogli verjeti očem. Veliko jih je skočilo na noge in prizor posnelo z mobilniki. Jaime je priznala, da je na posnetku ona, vendar je dodala, da stvari niso vedno takšne, kot se zdijo. "Tekočina prihaja iz steklenice, ki sem jo držala pod zadnjico," je izjavila.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.