Jamie Oliver le dobil sina

Foto: Žurnal24 Par je le dobil fantka. (Foto: Pixsell)
Slavni britanski kuhar Jamie Oliver se je z ženo Jools razveselil novega družinskega člana.
Oglej si celoten članek

Kuharski mojster je rojstvo sina objavil kar na svojem profilu na družabni mreži Twitter. "Fantek je! Šokiran sem, vsi smo zelo srečni, mamica je bila čudovita, oba pa sta dobro. Kako čudovit dan! Zdaj se bom moral pretvarjati, da vem vse o nogometu. Sprejmem vse nasvete o fantkih," je zapisal presrečni očka.

Otrok, ki se je rodil v londonski porodnišnici, še nima imena, kličejo pa ga kar Buddy. Oliver je pojasnil, da bo polno ime zanj izbrala mama.

Zakonski par že ima tri hčerke, osemletno Poppy Honey Rosie, šestletno Daisy Boo Pamelo in osemnajstmesečno Petal Blossom Rainbow.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.