Jamie Oliver opazil našo igralko

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Slavni kuhar Jamie Oliver je delil fotografijo naše znane igralke.
Oglej si celoten članek

Tjaša Železnik je v začetku aprila na družbenih omrežjih delila fotografijo, na kateri s svojo ljubko hčerko Marli pripravljata testo za pico. Recept sta dobili v kuharski knjigi slavnega kuharja Jamieja Oliverja, zato ga je Tjaša označila. Anglež je to opazil in njen posnetek delil v kolažu fotografij ter pripisal: "Lepo je videti, kako širite veselje in dobro hrano, kuhate slastne specialitete in preizkušate nove recepte, medtem ko ta čas preživljate doma.“

Tjaša je bila Jamijeve pozornosti vesela. "Jamie Oliver naju je objavil na svojem profilu ( sem kar fan moram priznat), yesss, zdej sm pa res (skoraj) ta prava kuharca,“ je bila ponosna naša priljubljena igralka. 

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:54 7. Maj 2020.

    Oh, in to je članek, za katerega je nekdo tudi plačan???

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.