Jamie Oliver se pred njim lahko skrije

Foto: Profimedia Franco Noriega Foto: Profimedia Franco Noriega Foto: Profimedia Franco Noriega Foto: Profimedia Franco Noriega Foto: Profimedia Franco Noriega Foto: Profimedia Franco Noriega
Perujčan Franco Noriega je postal najbolj seksi kuhar sveta.
Oglej si celoten članek

Perujski maneken Franco Noriega je bil imenovan za najbolj seksi kuharja na svetu. 27-letnik, ki se je v New York preselil, da bi postal igralec, je odraščal v kuharski družini, zato ima s tem nekaj izkušenj. Poleg tega je tudi diplomiral na kuharski šoli International Culinary Center v New Yorku.

V videu predstavi recept za zdrav posladek, chia puding s sadjem in doda: "To je najboljša sladica za vsem ki ste na dieti in se izogibati sladkorja." Ob pripravljanju pudinga je oblečen le v boksarice, zato se je veliko ljudi spomnil na Jamieja Oliverja, ki slovi po nazivu "goli kuhar". A kar nekaj uporabnikov Twitterja se strinja, da tu ni primerjave. Seksi Perujčan v tej bitki zagotovo zmaga. 

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:12 26. Oktober 2016.

    no, meni je bolj pomembna hrana na krožniku. Kajti lepota gre hitro skozi prazen želodec...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.