Jan ekskluzivno le na naši strani

Foto: Žurnal24 Jan Plestenjak Foto: Žurnal24 Jan Plestenjak Foto: Žurnal24 Jan Plestenjak Foto: Žurnal24 Jan Plestenjak Foto: Žurnal24 Jan Plestenjak Foto: Žurnal24 Jan Plestenjak Foto: Žurnal24 Jan Plestenjak Foto: Žurnal24 Jan Plestenjak Foto: Žurnal24 Jan Plestenjak Foto: Žurnal24 Jan Plestenjak Foto: Žurnal24 Jan Plestenjak Foto: Žurnal24 Jan Plestenjak Foto: Žurnal24 Jan Plestenjak Foto: Žurnal24 Jan Plestenjak

Your browser doesn’t support HTML5 video

Ekskluzivno le na naši spletni strani si oglejte novi videospot Jana Plestenjaka Ona sanja o Ljubljani.
Oglej si celoten članek

Gre za spot za drugi singel z njegovega aktualnega albuma Osebno, ki je že nekaj tednov med najbolj prodajanimi albumi pri nas.

Fotografije s snemanja si oglejte v zavihku GALERIJA, videospot pa v zavihku VIDEO.

Uspeh pa se obeta tudi spotu, saj so pri snemanju sodelovala sama zveneča imena. Režiral ga je Klemen Dvornik, dobitnik viktorja za posebne dosežke. V glavnih vlogah pa sta zaigrala Tadej Toš, ki je Janov dobri prijatelj, in plesalka Ajda Smrekar.

Spot so snemali tri dni, in sicer v Grubarjevi palači v Ljubljani, Slovenski filharmoniji in na zasebnem posestvu v idiličnih Moravčah.

Kaj je nastalo in kakšna je zgodba spota, si lahko ogledate v zavihku VIDEO.

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.