Jan Plestenjak: Čas zaceli rane

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Njegova objava zbrala več kot 100 komentarjev in skoraj 2000 všečkov.
Oglej si celoten članek

"Ti ne veš, kako me ne zanima, s kom si in kje, a se smeješ, a se jokaš. Res vseeno mi je,“ je na Facebooku zapisal naš priljubljeni pevec Jan Plestenjak in še dodal, da čas zaceli vse rane.

Pod njegovo objavo se je nabralo ogromno komentarjev njegovih oboževalcev, ki se z njim strinjajo, kar nekaj pa jih je pokomentiralo tudi Janov novi videz. V času karantene se je Jan namreč pobril, saj frizerski saloni ne obratujejo. Nekaterim je všeč, drugim malo manj, a bolj kot njegova nova pričeska nas je zanimalo, kaj pomenijo njegove besede o koncu zveze.

Izvedeli smo, da ne gre za novo razočaranje, ampak za verze njegove nove pesmi. 

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.