Jan Plestenjak poklical celo na radio Ognjišče

Foto: Bruno Sedevčič jan plestenjak Foto: Bruno Sedevčič jan plestenjak Foto: Bruno Sedevčič jan plestenjak
Jan Plestenjak se je po nasvet obrnil na radio Ognjišče.
Oglej si celoten članek

Pevec Jan Plestenjak se je za spot, za svoj novi singel Prelepa, za poraz prelevil v župnika, k sodelovanju pa povabil ekipo iz priljubljene serije Usodno vino. Jan pravi, da si kdaj pa kdaj ogleda kakšen del omenjene nadaljevanke, za sodelovanje z ustvarjalci pa se je odločil, ker se zgodbe televizijskih likov prepletajo z njegovo zgodbo v pesmi. Skladba sicer govori o osebi, ki se zaveda svojih želja, a jih vseeno vsako jutri zatre, saj se boji sprejeti in narediti morda ključno spremembo v svojem življenju.

Jan se je na vlogo duhovnika temeljito pripravil. Poklical je celo na radio Ognjišče in se pozanimal, kako poteka poročni obred. "Vlogo sem vzel resno, iz spoštovanja do vseh vernikov,“ je za Žurnal24 povedal pevec, ki v spotu vodi obred med glavnima akterjema serije, Nino in Martinom, na vprašanje, ali bi se tudi sam cerkveno poročil, pa je odgovoril: "To pa je verjetno vprašanje za naslov intervjuja. Počakajmo na navdih.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 00:30 3. Februar 2016.

    Tako je, resnica. Vidi se, da ima privzgojene neke vrednote, da spoštuje tudi druge, ne le sebe in svoje muzike. …

  • Všeč mi je da se je docela pozanimal o obredu in ni pavšalno naredil obreda in s tem ohranil pristnost …

  • 20:46 2. Februar 2016.

    Bolj deklamira kot poje.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.