Jan Plestenjak: "Zelo mi je hudo“

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Jan Plestenjak žaluje za svojo psičko.
Oglej si celoten članek

Pevec Jan Plestenjak je izgubil prijateljico, ki mu je bila zvesta več kot 17 let – svojo psičko Ajo.
"Teci čez zlate trave...naj te boža toplo sonce...mila moja Aja. Vedi, da bom s tabo z vsakim korakom tvojih lepih tačk...v svojih mislih bom kot veter tekel s tabo. Zelo mi je hudo...“ se je Jan od nje poslovil na Facebooku.

Veliko Janovih oboževalcev mu je v komentarjih izreklo sožalje, med njimi je bila tudi velika ljubiteljica psov in voditeljica televizijske oddaje Štiri tačke Nataša Bešter. "Jan- iskreno sožalje, če kdo ve, kako hudo je ob izgubi kužka, smo to mi ... Aja, naj ti bo lepo na drugi strani mavrice in počohaj našo Tisko ... Bila si res ena najbolj ljubkih kužik, kar smo jih snemali za naše 4 tačke,“ je zapisala. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 16:32 6. Avgust 2015.

    Kakor koli že , mislim da bi lahko vse eno na bolj kulturen način napisali željeni komentar, ne pa da …

  • 11:02 6. Avgust 2015.

    samo prijatelji psov in lastniki vemo, kako ti je hudo.... nkol ne pozabiš te živalce....je pa lažje, priporočam novega psa, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.