Jan poljublja z Modrijani

Jan Plestenjak je z Modrijani ustvaril prvo skupno glasbeno poslastico En poljub, ki jo je zakrivil Janov kitarist Coto.
Oglej si celoten članek

Jan Plestenjak in Modrijani imajo za seboj že številna glasbena sodelovanja, tokrat pa so svoje oboževalce presenetili še s prvo skupno skladbo En poljub. Glasbeniki so prijatelji tudi, ko stopijo z glasbenih odrov, zato jim je sodelovanje v še toliko večji užitek, pravi modrijan Blaž Švab: "Ko smo se oglasili pri Janu v Strunjanu in prvič slišali to pesem, so nam šle kocine pokonci, pa tudi kakšna solza je pritekla. Zdenko Cotič - Coto, Janov kitarist, je napisal melodijo in besedilo, skladbo pa smo v studiu posneli v desetih minutah. To je res iskreno sodelovanje. Ker smo iz različnih glasbenih zvrsti, lahko sodelujemo veliko bolj neobremenjeno in se drug od drugega še kaj naučimo. Tudi če komad ne bi bil uspešen, je čisto vseeno. Meni je pomembno, da se je naredilo nekaj lepega in da lahko to pojem, ko grem na oder."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • zic
    22:35 11. Januar 2014.

    obupna pesem, zamorjena. Zbral bi jo mogoče le za na pogreb!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.