Jana Morelj že pokazala dojenčico

Foto: Facebook
Foto: Facebook
S tako ljubko fotografijo je vremenarka raznežila svoje Instagram sledilce.
Oglej si celoten članek

Mia, novorojenka vremenarke Jane Morelj in njenega partnerja Marka, je bila zagotovo najbolj pričakovan estradniški dojenček letošnjega leta. Že ko je Jana v etru razglasila svojo nosečnost, sta bila tako njena sovoditelja Denis Avdič in Miha Deželak, kot tudi številni poslušalci, ki so Janino nosečnost z zanimanjem spremljali, vzhičeni. Ob odhodu na porodniški dopust so Jano v studiu s pesmico razveselili celo otroci iz vrtca, temnolasa vremenarka pa se je poslušalcem v eter oglasila takoj po porodu in zaupala svojo porodno izkušnjo.

Jana je Mijino rokico na Instagramu sicer pokazala že na dan rojstva, 7. Avgusta, le osem dni po porodu pa je razveselila s prikupno fotografijo malčice v objemu mamice in zapisala. "Bestičke (najboljši prijateljici, op. a.) že osem dni."

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 07:47 18. Avgust 2018.

    Moja zadnja plača je bila 5300 evrov za 10 ur na teden na spletu...... Prijateljica moje sestre ima v povprečju …

  • 01:10 18. Avgust 2018.

    Dobrodošli na najboljši seks Dating site ==>> Sexydrom.com

  • 18:18 17. Avgust 2018.

    mi pa vsi veseli ob taki novici...verjetno je Ana H. Fetih doživela novinarski orgazem

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.