Jana v vlogi Kreslinove ljubimke

Foto: Žurnal24 Robert Kreslin in Jana Morelj Foto: Darja Štravs Tisu Robert Kreslin
Jana Morelj je v videospotu Roberta Kreslina pokazala še enega izmed svojih številnih talentov.
Oglej si celoten članek

Pevec Robert Kreslin, ki je svojo glasbeno pot začel kot radijski voditelj in se iz voditeljskih vod podal na glasbene odre, predstavlja videospot za pesem S tabo bom ostal. Zato tudi ni naključje, da je k sodelovanju pri ustvarjanju videospota povabil uveljavljeno radijko in televizijsko vremenarko Jano Morelj. Jana se je v svoji novi vlogi odlično izkazala, zato predvidevamo, da je odkrila svojo novo medijsko žilico.

Videospot je nastal v produkciji Kara medie, pod taktirko Nika Kara, ki je med drugim ovekovečil  videospot naše najuspešnejše smučarke Tine Maze. Robert je s končnim izdelkom izjemno zadovoljen in si želi, da bi nam tako pesem kot videospot dala upanje, da tisto pravo ljubezen lahko spoznamo kadarkoli.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.