Janet bo delila nasvete o kilogramih

Foto: Žurnal24 Janet Jackson naj bi bila po mnenju nekaterih že noseča.
Pop diva Janet Jackson bo svoj boj s kilogrami delila s svojimi oboževalci, saj bo o tem napisala knjigo.
Oglej si celoten članek

41-letna ameriška pevka je na premieri filma "Why did i get married", v katerem igra, pojasnila, da piše knjigo o svojem kopičenju in izginjanju kilogramov na svojem telesu. V knjigi namerava odkrito spregovoriti o svojih težavah s telesno težo, hkrati pa naj bi bralcem ponudila napotke za hujšanje. Pevka se je lani v prizadevanju za vlogo v nekem filmu zredila kar za 27 kilogramov, a vloge vseeno ni dobila. Na njeno žalost ji je ostalo 82 kilogramov telesne teže.

"Preprosto nisem hotela verjeti, kako sem se zredila," je povedala Jacksonova, ki se je v tem obdobju po lastnih besedah tudi na veliko izogibala ogledalom. Na koncu se je odločila za strogi post. Kljub temu pa opozarja, da njeni napotki nimajo univerzalnega vpliva na tiste, ki si želijo izgubiti odvečno težo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.