Janet Jackson noseča!

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Janet Jackson, ki bo 16. maja dopolnila 50 let, pričakuje prvega otroka.
Oglej si celoten članek

Sedaj je znano, zakaj je 49-letna Janet Jackson pred dobrim mesecem sporočila, da se ne bo podala na svetovno turnejo. Sprva se je namigovalo, da ima še vedno težave z glasilkami, pozneje pa je pojasnila, da si z možem Wissamom Al Mano želita otroka in, kot kaže, se jima bo želja letos izpolnila. Janet, ki bo 16. maja stara 50 let, je namreč noseča. "Janet je zdrava. Z Wissamom se že zelo veselita otroka,“ je povedal vir.

Janet, ki naj bi bila že v drugem trimesečju nosečnosti, in njen 41-letni mož naj bi se k specialistu za zunajtelesno oploditev podala že pred meseci. Podrobnosti še niso znane.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.