Janet Jackson postala mama

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Janet Jackson je 3. januarja rodila svojega prvega otroka.
Oglej si celoten članek

Pevka Janet Jackson, ki je stara 50 let, je prvič rodila. "Janet Jackson in njen mož Wissam Al Mana sta z navdušenjem pozdravila na svet sina Eissa Al Mana," je sporočil pevkin tiskovni predstavnik. Porod naj bi minil brez težav, otrok in mati pa se počutita dobro. 

Jacksonova se je pred petimi leti poročila s katarskim poslovnežem Al Mano, prva ugibanja o tem, da zakonca pričakujeta prvega otroka pa so se pojavila maja lani, ko je pevka prestavila nadaljevanje svoje svetovne turneje. "Z možem načrtujeva družino, zato bom turnejo prestavila," je napovedala takrat. Oktobra pa je uradno potrdila, da pričakuje svojega prvega otroka. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.