Janet šokirala s pričesko

Foto: Žurnal24 Janet se je odločila za popolnoma drugačen videz. (Foto: Flynet/JLP)
Pevka Janet Jackson je osupnila s kratko pričesko.
Oglej si celoten članek

Janet Jackson, ki je pred kratkim praznovala svoj 44. rojstni dan, se je odločila, da bo obrnila novo stran v življenju. Pevka se je namreč v Londonu pojavila s kratko pristriženimi lasmi. Mnogi se sprašujejo, zakaj si je ostrigla dolge lase, ki so ji pristajali veliko bolj kot nova pričeska.

Mediji menijo, da se pevka sooča z osebno krizo, saj naj bi še vedno prebolevala ločitev od Jermaina Duprija. Pevka naj bi bila po poročanju medijev samska, toda kljub temu se je v Londonu pojavila v družbi temnopoltega neznanca, s katerim sta se držala za roke.

Ali pričeska pevki pristaja ali ne, presodite sami.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.