Janez in Urška se bosta vzela

Foto: Žurnal24 Janezu Janši se ima za kaj smejati.
Med premiernim nastopom pred televizijskimi kamerami je Urška Bačovnik napovedala, da se bo po vsej verjetnosti poročila s premierjem Janezom Janšo.
Oglej si celoten članek
"Če bo šlo tako naprej, se bova poročila," je potrdila Bačovnikova, natančnega datuma veselega dogodka pa ni povedala. Bačovnikova je to izjavila v štabu Lojzeta Peterleta, ki mu je prišla izrazit svojo podporo po objavi neuradnih volitev za predsednika države.

Po lastnih besedah se doslej ni nič kaj preveč redno udeleževala volitev, vendar je v zadnjem času spoznala, da je izražanje posameznikove volje na volitvah pomembno. Glede svoje večje angažiranosti v javnem življenju je dejala, da je "politika del mojega Janeza", sama pa ima veliko dela ob začetku kariere zdravnice.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.