Jani: "Jaz moram zdaj dr**t"

Foto: voyo.si
Foto: voyo.si
Tekmovalci iz šova Gostila išče šefa redno dobivajo pozive, da pridejo kuhat na dom. V okviru akcije Halo Šef bo na teren zdaj moral Jani, ki bo kuhal frizerkam s Prevalj.
Oglej si celoten članek

Ko so tekmovalci izvedeli, da so si frizerke s Prevalj zaželele Janija, je v hiši završalo. Janiju se je takoj prikradel nasmešek na obraz, najbolj pa ga je zaskrbelo, da se ne bo mogel skoncentrirati, saj že več kot en mesec živi v abstinenci. Nekdo od tekmovalcev mu je zato predlagal: "Pejt si ga vžrt še prej".

Jani se je nato odpravil v kuhinjo in Andreju rekel: "Jaz moram dr**t zdaj najprej," Andrej pa mu je odgovoril: "F***t, f***t, a?" Pogovoru se je pridružila še Teja, ki je predlagala, da se zdaj končno lahko ostriže.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 07:59 1. November 2012.

    Saj nemoreš verjet, kako Jani nima nima niti malo<br />kulture. Toliko star, rad bi bil veliki ŠEF, pa tako<br />gnilo …

  • 18:15 31. Oktober 2012.

    hahahahaha bolaano :D ta je itak posebn :)

  • 18:03 31. Oktober 2012.

    BREZ komentarja

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.