Jani Jugovic hčerki uresničil željo

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Spoznala je svojega junaka.
Oglej si celoten članek

Foto: Blitz Film & Video Distribution Bikec Ferdinand V prazničnem decembru na velika platna prihaja kultna pravljica o najbolj prijaznem bikcu na svetu, bikcu Ferdinandu, ki ima vedno več oboževalcev tudi med otroci v Sloveniji. Ena od njih je tudi Sia, hčerka Janija Jugovica, ki je po ogledu napovednika svojega očeta postavila pred težko nalog – želela je spoznati Ferdinanda v živo.

Jani ni odlašal in tako se je začelo iskanje slovenskega bikca Ferdinanda. Iskanje je bilo uspešno in bikca je je našel na izobraževalni kmetiji v pravljici, kjer je Ferdinand obkrožen s prijatelji konji, kozami, prašički, purani, zajčki in mnogimi drugimi. Poleg simpatičnega bikca pa sta Jani in Sia naletela tudi na Domna Valiča, ki bo v risanem filmu Ferdinandu posodil svoj glas.

Risani film Bikec Ferdinand je med drugim nominirala za dva zlata globusa. Premiera pa bo 16. decembra ob 16. uri v ljubljanskem Koloseju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 07:23 14. December 2017.

    Jani Jugovic?Ali Jugović?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.