Jani Jugovic je prepričan v zmago svojih varovancev

Foto: Joongla
Foto: Joongla
Tudi Jani Jugovic - Coolfotr si je že izbral svojo ekipo v šovu Joonglaa Star. ‘’Moja ekipa bo drugi dve ekipi odpihnila,’’ je v šali zatrdil ob izbiri kandidatov. Poglejte, kdo so tisti, ki so ga prepričali, in za katere je mnenja, da imajo največ možnosti za zmago.
Oglej si celoten članek

Prva, ki je prepričala najbolj znanega očka v Sloveniji, je bila Nuša Caf. Coolfotr je ekipo namreč sestavljal po svojem občutku: ‘’Začutiti moram, da ima nekaj več, da je iskren/a s kamero." In prav to so lastnosti, ki odlikujejo simpatično Nušo. Zase pravi, da se rada zabava, snema videe, predvsem pa poje in pleše. Kot pevka na back vokalih je sodelovala tudi pri pesmi ‘’Ko bo to za nama’’ od Bql, kjer je tudi v videospotu, in tako je s svojo naravnostjo v treh minutah prepričala Janija, da ji je izročil belo majico svojega CF teama. Jo prepoznate v videospotu?

Drugo dekle, ki je prav tako osvojilo belo CF team majico, je znana slovenska vlogerka Rebeka Tomc, ki po številu naročnikov na YouTube prekaša tudi samega kralja vloganja - Coolfotra. Ima namreč že skoraj 33 tisoč naročnikov, snema pa predvsem zabavne videe, izzive in prigode iz svojega življenja.

V Jugovicevo ekipo se je uspel prebiti še en vloger - Etian Dane Pavlica, ki ustvarja pod psevdonimom Mravla. Ta 16-letnik iz Štajerske se ukvarja s fotografijo, predvsem pa z vloganjem, kjer na svojem YouTube kanalu objavlja različne zabavne videe, med drugim se šali in vrže na finto tudi svojega dedka.

Če je vlogerka Rebeka za protiutež dobila vlogerja Mravlo, je bila edina možnost, da tudi Nuša, ki prihaja iz glasbenega sveta, dobi konkurenco. To je Bor Zagoričnik, ki prav tako poje in repa, predvsem pa ustvarja tehno glasbo. Čeprav bi morala bit zagrizena tekmeca, pa sta Nuša in Bor presenetila vse, saj sta pravkar skupaj izdala tehno pesem, ki jo lahko poslušate na platformi Souncloud.

Kateri od Coolfotrove ekipe pa je vam najbolj všeč? Hitro si oglej prvo epizodo Joonglaa Star šova in poglej kakšna je njihova konkurenca!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:09 26. Avgust 2020.

    Dajte že enkrat nehat s temi jugoviči in nekimi vplivnicami in ne vem še kom, ker od njih ni čisto …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.