Jani: "Teja bo kmalu noseča"

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Jani iz Gostilne se je pošalil, da bo Teja kmalu noseča in da se bosta poročila. Pravijo, da je v vsaki šali je nekaj resnice ...
Oglej si celoten članek

S simpatičnim Janijem iz šova Gostilna išče šefa smo se pogovarjali o ponudbah, ki jih je prejel, odkar je šov zapustil. Pravi, da te kar dežujejo. "Ponudbe so zelo različne. Gredo v različne smeri, so pa seveda vse povezane s kuhanjem. Nekatere ponudbe vključujejo delo z vrhunskimi šefi, druge pa so povezane s kreativnostjo. Zdaj bom malo počival, nato pa se bom odločil."

Na vprašanje, ali bosta s Tejo poslovno sodelovala, pa je v šali izjavil: "Ja, Teja bo kmalu noseča in poročila se bova (smeh). Definitivno bova sodelovala. Če ne drugače, se bova podpirala."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 18:57 14. December 2012.

    Ja, seveda bo noseča in se bosta poročila. Mogče za 2 leti, potem pa narazen, tako kot večinoma vsi.....Pravljice imajo …

  • 09:14 14. December 2012.

    Jani, drmaj to in preveč ne načrtuj!!!

  • 12:12 13. December 2012.

    Po moje je to napovedala Andrejeva vedeževlka. Hitro številko!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.