Janko in Metka v krempljih hudobnice

Foto: Miha Fras, Mini Teater Ljubljana
Foto: Miha Fras, Mini Teater Ljubljana
V Domu II. slovenskega tabora bo ob 17. uri s predstavo Janko in Metka gostoval ljubljanski Mini Teater.
Oglej si celoten članek

Janko, Metka in njuni starši, dobri oče in zlobna mačeha, so živeli v hišici na robu velikega gozda. Strašna lakota je takrat pustošila po deželi, zato je mačeha sklenila, da doma ni dovolj hrane za vse, in je otroka pustila v gozdu.

Naredila je pretkan načrt, ko se je družina opravila nabirat gobe. Oče in mačeha se namreč "izgubita", Janko in Metka pa se znajdeta s pomočjo kamenčkov, ki sta jih pustila za seboj. Naslednjič se mačeha odloči, da bo družina odšla po drva, tokrat globlje v gozd. Otroka sta za seboj pustila drobtinice, ki pa so jih pozobale ptice, zato se otroka izgubita.

Po treh dneh tavanja po gozdu nadeta čudovito hišico iz sladkarij, toda sta res rešena?

Cena vstopnice za otroke je šest evrov, za odrasle pa osem evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.