Janković pride na vrsto, ko se začno igrice

Foto: Ana Fetih
Foto: Ana Fetih
Župan Ljubljane Zoran Janković se tretjega vnuka že zelo veseli.
Oglej si celoten članek

Damijan Janković in njegova Ursula bosta že čez nekaj dni povila prvorojenca. Vesel dogodek nestrpno pričakuje tudi ljubljanski župan, ki bo tako že tretjič postal dedek. "Zelo se veselim, da moj starejši sin in njegova izbranka pričakujeta otroka. Ne vemo še, kaj bo, tako da nestrpno pričakujemo 10. oziroma 11. september," pravi Janković in dodaja, da bo prvi dve leti z vnučkom aktivnejša babica. "Jaz pridem na vrsto, ko začnejo brcati, hoditi in zganjati zabavne igrice."

Na vprašanje, ali bi bil počaščen, če bi Damijan in Ursula prvorojencu nadela ime Zoran, pa župan odgovarja: "To je stvar odločitve. Počakajmo, saj pridejo še pravnuki."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 16:59 3. September 2012.

    saj nebo nič boljši kot so Jankovići :ni res( PA BO)

  • 13:03 3. September 2012.

    Hehe naslov bi pa čist pasal na kakšno politično temo

  • 12:39 3. September 2012.

    Deda Al Capone

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.