Jankovićev vnuk postal polnoleten, punce zagotovo stojijo v vrsti!

Foto: Mediaspeed
Foto: Mediaspeed
Pravi lepotec.
Oglej si celoten članek

Vesna Janković je po hčerki Julii na Instagramu pokazala še sina Valla, najstarejšega vnuka ljubljanskega župana Zorana Jankovića. Tako Julia kot njen starejši brat sta podedovala mamine lepe gene. Vesna je namreč delala tudi kot manekenka, danes pa se ukvarja z nepremičninami in marketingom. 

Rada pove, da je na oba otroka izjemno ponosna. Nedavno je zaupala, da sta oba pridna gimnazijca, Vall pa tudi zagrizen športnik, ki vsakodnevno trenira nogomet, medtem ko si Julia pa končani gimnaziji želi študirati veterino. 

"18 let … Vse najlepše najčudovitejšemu fantu! Hvala ti za najlepše, najvznemirljivejše trenutke, polne emocij. Ljubim do neba," je Vesna svojemu prvorojencu čestitala za polnoletnost in zapis pospremila s srčki.

Foto: Instagram Vall Janković

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 18:21 29. Marec 2022.

    Tuki nekdo rabi okulista

  • 18:00 29. Marec 2022.

    Razvajen mladič ki mu nič ne manjka. Kaj pričakovati? Mladenke se bodo limale na premoženje

  • 17:22 29. Marec 2022.

    Pleh pičke zbor...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.