Jankovićeva energijo črpa pri vnukih

Foto: Ana Fetih
Foto: Ana Fetih
Mija Janković pravi, da svoj prosti čas najraje preživlja v družbi vnukov.
Oglej si celoten članek

Ta teden smo na ljubljanskih ulicah v družbi vnukinje Julie, hčerke Jureta in Vesne Janković, ujeli Mijo Janković. Dekleti sta ravno hiteli na ure italijanščine, vendar sta si vseeno vzeli čas in se na hitro nastavili našemu objektivu. Mija nam je zaupala, da v družbi Julie izredno uživa in da sta ravno vnuka tista, ki ji dajeta energijo in zagon za vse druge obveznosti.

Ženi ljubljanskega župana Zorana Jankovića družba vnukov očitno resnično godi, saj je bila v visokih petah in ozkih kavbojkah videti odlično. Zaupala nam je še, da bosta vnuka teden dni na morju preživela tudi v njeni družbi, zagotovo pa že nestrpno pričakuje september, ko bo že tretjič postala babica, tokrat bo prvič zibal njen starejši sin Damijan Janković.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 19:27 20. Junij 2012.

    Jankovićev uradni list nikoli ne razočara. Vedno prinese sveže novic o delu in liku Zorana Jankovića in njegove familije.

  • 18:34 20. Junij 2012.

    Naj se pri vzgoji svojih vnukov bolj potrudi, kot se je pri svojih sinovih.

  • 10:48 20. Junij 2012.

    @Lavdan: Se strinjam. Za otroke pa ima obupen okus, kaj šele zase. Toliko denarja pa se oblačijo ko kmeti.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.