Jankovićeva prvič javno z novim

Foto: Jure Makovec in Peter Klinc
Foto: Jure Makovec in Peter Klinc
Vesna Janković se je pred dnevi prvič pokazala v javnosti s svojim novim fantom Sašem Radovićem.
Oglej si celoten članek

Na nedavni modni reviji v središču pozornosti niso bile manekenke in nove kreacije, temveč Vesna Janković, ki se je na dogodku prvič javno pokazala s svojim novim izbrancem, trenerjem Sašo Radovićem.

Da ni več srečna s sinom ljubljanskega župana, Juretom Jankovićem, se piše že dlje časa, medtem pa so jo že več mesecev povezovali z Radovićem, a sta oba govorice zanikala. No, pred enim mesecem je Vesna z objavo na Facebooku potrdila, da sta res v zvezi, zdaj pa imamo še fotodokaz, da sta res par. Saša smo ob tem povprašali, kako se je počutil ob takšni pozornosti. "Čisto sproščeno in v redu," nam je odgovoril na kratko in dodal, da ni imel občutka, da je oblegan. "Nisem opazil tega," pravi. Vprašali smo ga tudi, kako se počuti zdaj, ko sta se z Vesno končno pokazala skupaj v javnosti, na kar nam je odgovoril le: "Vse je super."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:32 16. November 2013.

    mat ..kaj vidijo ženske na takih tipih..pa še mau ofarban mora biti!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.