Jankovićeva snaha odeta v črnino

Foto: Anže Petkovšek fashion week Foto: Anže Petkovšek fashion week Foto: Anže Petkovšek fashion week Foto: Anže Petkovšek fashion week Foto: Anže Petkovšek fashion week Foto: Anže Petkovšek fashion week Foto: Anže Petkovšek fashion week Foto: Anže Petkovšek fashion week Foto: Anže Petkovšek fashion week Foto: Anže Petkovšek fashion week Foto: Mediaspeed LJFW Foto: Mediaspeed LJFW Foto: Mediaspeed LJFW Foto: Mediaspeed LJFW Foto: Mediaspeed LJFW Foto: Mediaspeed LJFW Foto: Mediaspeed LJFW Foto: Mediaspeed LJFW
Prva vrsta ljubljanskega tedna mode LJFW je vedno polna estradnikov in oblikovalcev, ki pridejo pogledat svojo "konkurenco". Koga so tokrat zanimali pomladni trendi?
Oglej si celoten članek

Na ljubljanskem tednu mode LJFW so postregli s tremi modnimi dnevi, na katerih so se predstavili domači in tuji oblikovalci, modni sladokusci pa so dogajane spremljali v atraktivnem šotoru na Trgu republike. Med njimi je bilo tudi veliko znanih Slovencev in Slovenk, kateri, si poglejte v galeriji. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 10:54 5. April 2019.

    Ha ha ha,.prav nasmejal sem se ,ko sem gledal to slovensko " kislo smetano" in njihove mrke face. Ha ha …

  • 10:00 5. April 2019.

    grdobe

  • 09:54 5. April 2019.

    Ti, ampak po taki plastifikaciji ksihta, moraš pa sigurno, dokumente s fotko, zamenjat... !!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.