Janova bivša razmišljala o samomoru

Foto: Žurnal24 Ivana je v Sloveniji predvsem znana kot nekdanje dekle Jana Plestenjaka. Zvezo z
Pop ikona 80. let, Italijanka Ivana Spagna, je v svoji avtobiografiji razkrila, da je po smrti staršev razmišljala o samomoru.
Oglej si celoten članek

Avtobiografija Ivane Spagne, nekdanje velike ljubezni pevca Jana Plestenjaka, je mnoge šokirala. V njej je namreč razkrila, da je po smrti ljubljenih staršev, ki jih je označila "za največje darilo, ki ji ga je življenje poklonilo", razmišljala o smrti. "Oba starša sta umrla zaradi raka. Veliko sem delala, a kljub temu se mi je zdelo, da padam v globok jarek," je povedala lepa pevka, ki v tistem času ni videla drugega izhoda kot smrt. "Vse sem natančno uredila. Počistila sem hišo, vse je bilo perfektno. Zgodilo pa bi se pod tušem. Vse sem jasno in z žalostjo uredila." Tik pred usodnim korakom pa jo je prešinilo, da bi s samomorom le prizadela ljudi, ki jo ljubijo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.