Janša pokazal novorojenčka Jakoba

Foto: Facebook Janez Janša
Foto: Facebook Janez Janša
Prvi mož SDS Janez Janša je na svojem uradnem in javnem profilu na Facebooku objavil fotografijo svojega novorojenega sina Jakoba.
Oglej si celoten članek

Potem ko je kar nekaj časa skrival Črtomirja in so se v javnosti zato začele pojavljati razne neutemeljene zgodbe, se je Janez Janša očitno odločil, da je najbolje, če z javnostjo kar sam deli nekaj družinske sreče.

Pred slabo uro je tako na svoji uradni strani na Facebooku objavil fotografijo svoje žene Urške, ki pestuje Jakoba, ob njem pa stoji Črt, ki svojega bratca nežno boža po laseh. Ob fotografiji je zapisano: "Veseli teden – Črtomir dobi bratca in praznuje rojstni dan." Janša je ob tej fotografiji objavil še dve sliki s Črtomirjem, ki nasmejan sedi ob svoji rojstnodnevni torti, na drugi pa ljubeče boža mačko.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 27

  • 08:04 24. Avgust 2013.

    POLITIKA,TAJKUNI IN VSE TO MI HUDO PRESEDA,TODA ALI TI KOMENTARJI(razen izjem) NE GOVORIJO,DA SMO VSI ISTI-PUSTIMO VSAJ OTROKE PRI MIRU …

  • 22:21 23. Avgust 2013.

    Pismo ste gamat , ki serjete še po tem članku kjer ni nobene politike zravn.. Pa vzdržite se in pišite …

  • 21:39 23. Avgust 2013.

    Klinika ni v Avstraliji ampak v Sloveniji(Mozirje) in ni od Janševe soproge ampak od Lukšićeve!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.