January in Gwyneth imata najmanj vpliva

Foto: Flynet/EPA
Foto: Flynet/EPA
Igralki January Jones in Gwyneth Paltrow sta se znašli na vrhu seznama najmanj vplivnih ljudi leta 2011.
Oglej si celoten članek

Uredniki ameriške revije GQ so se zgledovali po znani televizijski voditeljici Barbari Walters, ki je naredila vsakoletni seznam najbolj vplivnih ljudi, s tem, da so oni izdelali spisek najmanj vplivnih. In kdo si po njihovem mnenju zasluži mesto na seznamu? Na vrh so uvrstili kar dve blondinki, January Jones in Gwyneth Paltrow.

January se je na njem znašla zato, ker so novo sezono priljubljene serije Oglaševalci, v kateri igra, prestavili na začetek leta 2012, Gwyneth pa, ker je izdala "najbolj grozno kuharsko knjigo na svetu". Na seznam so se uvrstili tudi Bono in The Edge iz skupine U2, ker sta za Spidermanov muzikal na Broadwayju zapravila kar 65 milijonov dolarjev (približno 48 milijonov evrov), Harrison Ford, ker je sprejel vlogo v filmu Kavboji in vesoljci, ter Arnold Schwarzenegger, ker se je zapletel v afero.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.