Japonska sladoledna uspešnica

Foto: Žurnal24 Sladoled z okusom soje? Tudi to jedo Japonci.
Sojino omako imajo Japonci tako radi, da jo dajo "skoraj na vse". Uspešnica letošnjega poletja pa je sojin preliv za na sladoled, katerega okus spominja na karamelo.
Oglej si celoten članek

Japonsko podjetje Yamakawa Jozo, ki izdeluje "sojino čudežno mešanico" za na sladoled, je prepričano, da okus spominja na karamelo, zlasti v kombinaciji z vaniljevim sladoledom. Vse bolj navdušeni so tudi kupci. Pri Yamakawa Jozo pravijo, da so do januarja prodali več tisoč steklenic sojinega preliva, vsak dan pa dobijo več deset naročil. Direktor podjetja je povedal, da niso pričakovali takšne priljubljenosti preliva, saj jih je skrbelo, da sojina omaka in sladoled ne gresta preveč dobro skupaj. To posebno sojino omako v lesenih sodih varijo kar osem let, zmešajo pa jo s sladkim riževim vinom in sladkim škrobnatim sirupom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.