"Jared ima ogromnega"

Foto: Profimedia Alexis Arquette Foto: twitter @andrejapejic Andreja Pejic Jared Leto
Jared Leto naj bi med rjuhe skočil z Alexis Arquette. Nič nenavadnega, če Alexis takrat ne bi še bila Robert.
Oglej si celoten članek

Alexis Arquette, sestra igralcev Davida, Rosanne in Patricie Arquette, je med nedavnim intervjujem razkrila, da si je posteljo delila s postavnim Jaredom Letom

Zapletla sta se, ko je bila Alexis še moški. Po njenih besedah je Jared zelo dobro obdarjen moški. "Ne le, da je ogromen, je kot čelada rimskega vojaka," ni skoparila s pohvalami. Kaj na njene izjave pravi Leto, ni znano. 

Prijatelja, ali kaj več?

Ameriški mediji se medtem sprašujejo, ali se kaj plete med igralcem Jaredom Letom in manekenko Andrejo Pejić. Slednja je namreč na svojem twitterju objavila fotografijo, na kateri sta z Letom in pripisala, da gre za redke mirne večere. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.