Jared Leto spet šokiral oboževalke

Foto: FameFlynet Jared Leto Foto: FameFlynet Jared Leto Foto: FameFlynet Jared Leto
Potem ko je zapeljivi pevec in igralec Jared Leto svoje oboževalke šokiral s preobrazbo v transvestita, jih je zdaj spet presenetil.
Oglej si celoten članek

Jared se je za potrebe filma The Dallas Buyers Club preobrazil v transvestita, ki se bori z aidsom in pomaga suhljatemu Matthewu McConaugheyju tihotapiti droge iz Mehike. Pevec in igralec se je zelo dobro vživel v vlogo, saj je povsem neprepoznaven, zdaj pa je svoje oboževalke šokiral še s tem, da si je povsem obril obrvi.

Z manj kilogrami in spremenjenim videzom je Jared le še bleda podoba samega sebe in bi težko rekli, da je še vedno seks simbol.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.