Jared Leto ujel 22 let mlajšo manekenko

Foto: Profimedia Valery Kaufman, jared leto Foto: Profimedia Valery Kaufman, jared leto Foto: Profimedia Valery Kaufman, jared leto Foto: Profimedia Valery Kaufman, jared leto
Igralec in pevec Jared Leto in ruska manekenka Valery Kaufman na romantičnem zmenku.
Oglej si celoten članek

Oskarjevec in pevec skupine 30 Seconds to Mars Jared Leto morda ni več samski. Paparaci so ga namreč v New Yorku ujeli v družbi 21-letne ruske manekenke Valery Kaufman. Kot poročajo očividci, sta se golobčka s kolesi potepala po mestu, nato pa odpravila na večerjo. Ko sta končala, sta se poslovila z objemom.

Ji je Jared že poklonil srce? Bomo videli. Dejstvo je, da se je njegova zadnja daljša zveza končala leta 2003. Takrat je bil v zvezi s Cameron Diaz.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.