Jasmina Jamnik: Ste videli, kakšno majico je nosila med vodenjem?

Foto: Mediaspeed.net
Foto: Mediaspeed.net
Le kaj so na to rekli njeni šefi ...
Oglej si celoten članek

Sinoči je informativno oddajo Dnevnik vodila Jasmina Jamnik. Najprej je nosila črno majico brez napisa, sredi oddaje pa se je preoblekla in se pokazala v majici, na kateri so bile črke TUD in ITY in se tako poklonila Marcelu Štefančiču in oddaji Studio City, ki se je z včerajšnjim dnem poslovila. 

RTVS z voditeljem Studia City ni podaljšal pogodbe. Vodstvo je kot razlog za ta korak navedlo njegov nastop na javni tribuni konec marca, ki naj bi bil žaljiv, poleg tega pa so njegove besede razumeli kot grožnjo zoper posamezne zaposlene. Štefančič je poudaril, da so njegove besede iztrgali iz konteksta.

Po odhodu je voditelj napovedal, da bo Studio City vodil še naprej. Obljubo je držal. Oddaja je včeraj potekala v živo v Mladinskem gledališču, mogoče pa je bilo gledati tudi na spletu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 22:48 12. Maj 2022.

    Jasmina je ta boljša voditeljica TV dnevnika..

  • 09:10 10. Maj 2022.

    Jamnikova mi je bila všeč , zal pa je tudi ona šla predaleč s podpiranjem novinarja, ki niti ni zaposlen …

  • 08:55 10. Maj 2022.

    Kako se torej imenujejo takšni, ki sledijo nekomu? V tem primeru dvema I.E.B. in M.S.. Očitno to ni "usmeritev" samo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.