Jasmine si je privoščila tretjo dojko

Foto: Facebook jasmine tridevil Foto: Facebook jasmine tridevil
Vse dobre stvari so tri? V to v primeru Jasmine Tridevil nismo povsem prepričani.
Oglej si celoten članek

Za 21-letnico s Floride je namreč šokantna preobrazba. Njeno telo po obisku lepotnega kirurga "krasi" tretja dojka, za katero je plačala 20 tisoč dolarjev (15.500 tisoč evrov). Kirurg na svoje delo očitno ni ponosen, saj je morala Jasmine, ki je po izobrazbi maserka, podpisati, da njegovega imena ne bo izdala.

"Za operacijo sem se odločila, ker moškim ne želim biti več privlačna. Ne želim hoditi na zmenke,“ je o razlogu za spremembo povedala temnolaska. Morda si zmenkov res ne želi več, si pa zagotovo želi slave, sicer na družbenih omrežjih ne bi objavljala svojih fotografij in ljudi pozivala, naj delijo njeno zgodbo.

Kaj pravite na njeno telo?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:59 24. September 2014.

    Ženska je "bolna".

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.