Jasna Kuljaj je postala mamica

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Jasna Kuljaj in njen izbranec Saša Lalović sta postala starša. V postojnski porodnišnici rojeno deklico sta poimenovala Anastazija.
Oglej si celoten članek

Čeprav je televizijsko voditeljico Jasno Kuljaj še pred kratkim nadvse skrbelo, ali bo zaradi selitve v Avstrijo njen izbranec, profesionalni nogometaš Saša Lalović ob porodu prisoten, so skrbi zdaj odveč. V porodnišnici v Postojni je Jasna namreč povila deklico. Kdaj točno, še ni znano, je pa novopečena mamica po Facebooku prejela že kar nekaj čestitk, ki pričajo tudi o tem, da je prvorojenki ime Anastazija.

Pred Jasno in Sašo je torej povsem nova življenjska vloga, ki se je zagotovo ne bo težko privaditi. Kdo ve, morda družinico čaka tudi selitev v tujino, kjer se Saša iz nogometnega kljuba Kranj seli k sosedom v Avstrijo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.