Jasna Kuljaj: "Moj načrt je, da se z odejo pokrijem čez glavo in čakam, da ta dan mine"

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Dobro jih skriva.
Oglej si celoten članek

Simpatična voditeljica Jasna Kuljaj, ki ima za sabo dolgoletno televizijsko kariero, bo v sredo, 15. decembra, dopolnila okroglih štirideset let, a roko na srce, kaže jih vsaj deset manj. Po kratkem premoru pa se decembra vrača tudi na male ekrane, in sicer z novo sezono oddaje Pri Črnem Petru na Planet TV, ki bo na sporedu na božič, 25. decembra.

In čeprav je Jasna znana po tem, da zna narediti dober žur, se je ob jubileju odločila za drugačno taktiko." Všeč mi je, da so zabave spontane, pričakovanja ubijejo moje veselje do praznovanja. Moj načrt je, da se z odejo pokrijem čez glavo in čakam, da ta dan mine. Sicer pa sem bližnjim že sporočila, da bom tisti dan doma, če mi želijo čestitati, tako da bom imela dan odprtih vrat," se je pošalila voditeljica. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.